FAQ

Wat kookt vers voor thuis?

Wij koken smaakvolle én verse maaltijden voor iedereen die geen zin, tijd of mogelijkheid heeft om een maaltijd op tafel te zetten. Onze specialisatie ligt in het leveren van gezonde en koelverse maaltijden voor ouderen.

Waar bestaan jullie maaltijden uit?

Bij de bereiding van onze maaltijden gebruiken we verse ingrediënten uit het seizoen. Ons assortiment varieert van de oud-Hollandse stamppot boerenkool tot de Surinaamse roti. Tevens bieden wij ook vegetarische, veganistische, halal en dieetgerelateerde (natriumarm, lactose- en glutenvrij, etc.) aan.

Hoe vers zijn de maaltijden?

Onze maaltijden zijn supervers! Elke dag koken wij met verse ingrediënten uit het seizoen. De houdbaarheid van de maaltijden wordt op geen enkele manier verlengt. Zo ben je dus altijd zeker van verse maaltijden!

Hebben jullie ook dieetmaaltijden?

Jazeker! Wij doen er alles aan om de maaltijden af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Alle gangbare voedingsprofielen zijn bij ons dan ook verkrijgbaar. Naast onze verschillende menukeuzes leveren wij ook diverse diëten of maaltijden voor geloofsovertuigingen.

Hoe verwarm ik de maaltijden?

De maaltijden kunnen worden opgewarmd in een heteluchtoven of in een magnetron in gesloten verpakking. De bereiding- en bewaaradvies vind je tevens terug op het etiket.

Hoe bewaar ik de maaltijden?

De maaltijden worden (koel)vers ingepakt en zijn na levering nog tenminste 6 dagen houdbaar in de koelkast. De uiterste houdbaarheidsdatum staat altijd vermeld op de verpakking.

Kan ik de maaltijden invriezen?

Ja, het is mogelijk om de maaltijden in te vriezen. Echter adviseren wij om de maaltijden te bewaren in de koelkast om de kwaliteit en smaak te garanderen.

Kan ik een proefpakket bestellen?

Jazeker! Bestel vrijblijvend een proefpakket met diverse hoofdmaaltijden voor slechts € 22,50. Je kunt de keuze maken tussen een Hollands, vegetarisch of Wereldgerechten proefpakket.

Hoe bestel ik de maaltijden?

Ga naar contact en vul het contactformulier in. Uw bezorger neemt vervolgens contact met u op om uw wensen te bespreken.

Kan ik mijn bestelling makkelijk aanpassen of annuleren?

Ja, dat kan! Een bestelling kan gemakkelijk aangepast of geannuleerd worden tot voor de sluitingsdatum. Neem hiervoor contact op met jouw bezorger.

Hanteren jullie een minimale afname van maaltijden?

Nee, wij hanteren geen minimale afname.

Wat kosten de maaltijden?

Hoofdgerechten
Reguliere maaltijden € 6,69
Natriumarme maaltijden € 6,69
Vegetarische maaltijden € 6,69
Halal bereide maaltijden € 7,95
Gemalen/vloeibaar/allergie € 7,95

Bijgerechten
Voorgerechten € 1,40
Nagerechten € 1,10
Bijgerecht/salade € 1,40

Hoe wordt er bezorgd?

Onze bezorgers rijden met koelbussen rechtstreeks vanuit onze keukens naar jou toe, op de afgesproken dag en tijdstip. Indien gewenst, leveren zij de maaltijden tot in de koelkast.

Hoe weet ik of jullie bij mij in de buurt bezorgen?

Op de website staat een postcodecheck. Vul hier jouw postcode en je krijgt gelijk te zien welke bezorger bij jou bezorgd.

Rekenen jullie bezorgkosten?

Nee, wij rekenen geen bezorgkosten.

Wat zoekt u?

Winkelwagen