088 - 111 21 86

Franchise

Altijd al eigen ondernemer willen worden, dit is jouw kans!

Altijd al eigen ondernemer willen worden, dit is jouw kans!

Wij van Vers voor Thuis leveren een lekkere, verse en gezonde maaltijd aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Onze specialisatie is het leveren van gezonde, koelverse maaltijden voor senioren, echter kan iedereen die geen mogelijkheid of zin heeft om zelf een maaltijd op tafel te zetten bij ons terecht.
Wij bieden een gevarieerd aanbod aan maaltijden; van authentieke Oosterse gerechten tot echte Hollandse kost.
Bij de bereiding van onze maaltijden maken wij gebruik van verse, natuurlijke en seizoensgebonden ingrediënten, voornamelijk afkomstig van lokale leveranciers.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar ondernemers die als het ware hun eigen ‘soft franchise’ willen creëren om maaltijden te bezorgen bij de consument.

Met een kleine investering kun jij jouw eigen onderneming starten binnen jouw eigen regio.
Je werkt fulltime binnen jouw regio en volledig verantwoordelijk voor jouw eigen opbrengst.
Er wordt dan ook van jou verwacht dat je een grote inzet toont om Vers voor Thuis in jouw regio tot een succes te maken.

Wat kan je van ons verwachten?

Jouw franchise wordt voor een exclusieve regio bepaald. Dit betekent dat jij de enige bent in jouw werkgebied die onze maaltijden levert aan huis en je creëert tegelijkertijd potentiële nieuwe klanten voor jouw eigen onderneming.

Jouw voordelen op een rijtje:

- Je hoeft geen afdracht te doen over de door jouw gemaakte omzet of winst. Het nettoresultaat van jouw onderneming is dus ook daadwerkelijk jouw netto resultaat.

- Onze prijzen zijn transparant

- Je mag gebruikmaken van het merk Vers voor Thuis (denk hierbij aan het logo, de huisstijl en de naamsbekendheid) en het netwerk wat wij hebben opgebouwd.

- Wij ondersteunen en adviseren je in de dagelijkse zaken

Als laatste kun je altijd een beroep doen op onze afdeling Marketing. Hier is alle kennis en expertise in huis over het opzetten van een succesvolle marketingstrategie welke uiteindelijk zal bijdragen aan een positief resultaat.

Hierbij kun je denken aan het optimaliseren en onderhoud van de website, SEA en SEO activiteiten, automatiseringssystemen maar ook menu-ontwikkeling en productinnovatie.

De kosten voor deze ondersteuning zijn voor elke franchisenemer gelijk en niet afhankelijk van jouw resultaat.

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons door te bellen naar 085 – 877 05 32 of stuur een e-mail naar service@versvoorthuis.nl.

Kijk of we bij jou in de buurt bezorgen

Wat zoekt u?

Winkelwagen