1. Vul uw postcode in en kies uw maaltijden

Voer eenvoudig uw postcode in en kom direct terecht op de juiste pagina. Ontdek ons gevarieerde menu met een ruime keuze aan gerechten, variërend van traditionele Holldandse pot tot smakelijke Surinaamse roti. Geef ook gerust uw dieetwensen aan ons door.

Bekijk de maaltijden

2. Maak een afspraak met de bezorger

Onze lokale bezorger neemt contact met u op om een afspraak in te plannen voor de gratis bezorging van uw koelverse maaltijden.

Naar het contactformulier

3. Opwarmen en genieten

Verwarm uw gerecht eenvoudig 4 minuten bij 700 Watt in de magnetron of 1 uur in de oven bij 100 °C. Prik altijd één klein gaatje in de folie. U bent klaar om aan tafel te gaan, smakelijk eten!

 

Eerst proeven?

Met een proefpakket probeert u 4 maaltijden voor maar € 24,50.

  • Kies uit Hollandse, vegetarische of wereldgerechten
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel vrijblijvend; u zit nergens aan vast

Bestel een proefpakket

Reviews van klanten

dhr. Schepers

20 april 2022

Prima maaltijden en voldoende keus goede service als er vragen zijn kun je deze altijd doorgeven en krijg je snel antwoord ben zeer tevreden, aanrader.

Jan

19 april 2022

Gevarieerd aanbod, smakelijke maaltijden. Stipte bezorging.

Mevrouw Rullens

5 oktober 2023

Enkele weken geleden bevond ik me in een situatie waarin ik bijna niet at en aanzienlijk was afgevallen. Gelukkig heb ik besloten om deze maaltijdservice uit te proberen, en dat bleek een uitstekende beslissing te zijn. Sindsdien geniet ik regelmatig van volledige maaltijden, en ik ben zeer tevreden over zowel de smaak als de kwaliteit ervan.