Veelgestelde vragen

De maaltijden

Vers voor Thuis verzorgt kant-en-klaar maaltijden voor iedereen die geen tijd of mogelijkheid heeft om zelf in de keuken te staan.

Onze koks gebruiken verse ingrediënten uit het seizoen. Ons menu biedt keuzes voor liefhebbers van vertrouwde Hollandse gerechten, maar ook voor mensen die graag verschillende keukens willen ontdekken.

Of je nu halal, vegetarisch, glutenvrij of een speciaal dieet volgt, we kunnen rekening houden met al jouw dieetwensen. Zelfs maaltijden met een aangepaste consistentie zijn mogelijk.

De eenpersoons porties zijn binnen enkele minuten op te warmen in de magnetron.

Supervers! De maaltijden worden na bestelling gekookt en binnen 48 uur thuisbezorgd. We voegen niets toe om de houdbaarheid van de maaltijden te verlengen.

Jazeker. Of je nu halal, vegetarisch, glutenvrij of een speciaal dieet volgt, we kunnen rekening houden met al jouw dieetwensen. Zelfs maaltijden met een aangepaste consistentie zijn mogelijk.

.

Uiteraard, je kunt vrijblijvend een proefpakket bestellen. Voor slechts € 24,50 ontvang je 4 hoofdmaaltijden. Je betaalt dus maar € 6,13 per gerecht! Je kunt kiezen voor een Hollands, vegetarisch of Wereldgerechten proefpakket.

Eerst proeven?

Met een proefpakket probeer je 4 maaltijden voor maar € 24,50.

  • Kies uit Hollandse, vegetarische of wereldgerechten
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel vrijblijvend; je zit nergens aan vast
     

Bestel een proefpakket

Bewaren & verwarmen

Je kunt de maaltijden in een gesloten verpakking opwarmen in de heteluchtoven of magnetron. Prik altijd een klein gaatje in de folie als je de maaltijd 6 minuten op 700 Watt in de magnetron verwarmt. De bereidingstijd en -wijze staan ook op het etiket vermeld.

De maaltijden worden koelvers geleverd. Na bezorging kun je de gerechten nog tenminste 6 dagen in de koelkast bewaren. Op de verpakking vind je de uiterste houdbaarheidsdatum en het bewaaradvies.

Ja, het is mogelijk om de maaltijden in te vriezen. Echter, om de kwaliteit en smaak van de maaltijden te garanderen, adviseren wij de maaltijden in de koelkast te bewaren.

Bestellen & bezorgen

Bij hoe werkt het kun je precies zien hoe je de door jou gekozen maaltijden snel in huis hebt.

Ja, dat kan! Een bestelling kan gemakkelijk aangepast of geannuleerd worden tot voor de sluitingsdatum. Neem hiervoor contact op met de partner van jouw postcodegebied.

Dit hangt af van de partner in jouw postcodegebied. Je kunt deze informatie hier vinden.

 

Jazeker, onze bezorger spreekt een dag en tijdstip met je af. De maaltijden worden dan met een koelwagen rechtstreeks vanuit onze keuken naar je toe gebracht. Indien gewenst zet de bezorger zelfs de maaltijden in jouw koelkast.

Je kunt hier checken of wij in jouw regio bezorgen:

Nee, de gerechten worden geheel gratis en koelvers tot in jouw koelkast geleverd.

Nee, je bepaalt zelf wanneer je maaltijden bestelt.