Veelgestelde vragen

De maaltijden

Vers voor Thuis kookt lekkere en verse maaltijden die bij u thuis worden afgeleverd. U hoeft de maaltijd alleen nog maar op te warmen.

Onze koks gebruiken verse ingrediënten uit het seizoen. Ons brede assortiment biedt keuzes voor liefhebbers van vertrouwde Hollandse gerechten, maar ook voor mensen die graag verschillende keukens willen ontdekken.

Of u nu halal, vegetarisch, glutenvrij of een speciaal dieet volgt, we kunnen rekening houden met al uw dieetwensen. Zelfs maaltijden met een aangepaste consistentie zijn mogelijk.

De eenpersoons porties zijn binnen 4 minuten op te warmen in de magnetron.

Supervers! De maaltijden worden na bestelling vers gekookt en binnen 48 uur thuisbezorgd.

Jazeker. Of u nu halal, vegetarisch, glutenvrij of een speciaal dieet volgt, we kunnen rekening houden met al uw dieetwensen. Zelfs maaltijden met een aangepaste consistentie zijn mogelijk.

Uiteraard, u kunt vrijblijvend een proefpakket bestellen. Voor slechts € 24,50 ontvangt u 4 hoofdmaaltijden. U betaalt dus maar € 6,13 per gerecht! U kunt kiezen voor een Hollands, vegetarisch of Wereldgerechten proefpakket.

Bewaren & verwarmen

U kunt de maaltijden in een gesloten verpakking opwarmen in de heteluchtoven of magnetron. Prik altijd een klein gaatje in de folie als u de maaltijd 4 minuten op 700 Watt in de magnetron verwarmt of 1 uur in de oven bij 100 °C.  De bereidingstijd en -wijze staan ook op het etiket vermeld.

De maaltijden worden koelvers geleverd. Na bezorging kunt u de gerechten nog tenminste 6 dagen in de koelkast bewaren. Op de verpakking vind u de uiterste houdbaarheidsdatum en het bewaaradvies.

Ja, het is mogelijk om de maaltijden in te vriezen. Echter, om de kwaliteit en smaak van de maaltijden te waarborgen, adviseren wij de maaltijden in de koelkast te bewaren. Bij invriezen kan de maaltijd maximaal 3 maanden ingevroren worden bij een minimale temperatuur van -18 graden.

Bestellen & bezorgen

Op de pagina ‘Hoe het werkt’ kunt u precies zien hoe u de door uw gekozen maaltijden snel in huis heeft.

Ja, dat kan! Een bestelling kan gemakkelijk aangepast of geannuleerd worden tot 48 uur voor de sluitingsdatum. Neem hiervoor contact op met de partner van uw postcodegebied.

Dit hangt af van onze partner in uw postcodegebied. U kunt deze informatie hier vinden. Wanneer u uw selectie gemaakt heeft, wordt in het winkelmandje zichtbaar wat de minimale bestelhoeveelheid van onze partner in uw regio is. U kunt deze informatie hier vinden.

 

Jazeker, onze bezorger spreekt een dag en tijdstip met u af. De maaltijden worden dan met een koelwagen rechtstreeks vanuit onze keuken naar u toe gebracht. Indien gewenst zet de bezorger zelfs de maaltijden in uw koelkast.

U kunt hier checken of wij in uw regio bezorgen:

Nee, de gerechten worden geheel gratis en koelvers tot in uw koelkast geleverd.

Nee, u bepaalt zelf wanneer u maaltijden bestelt.

Eerst proeven?

Met een proefpakket probeert u 4 maaltijden voor maar € 24,50.

  • Kies uit Hollandse, vegetarische of wereldgerechten
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel vrijblijvend; u zit nergens aan vast
     

Bestel een proefpakket