Veelgestelde vragen

De maaltijden

Wij koken verse en gezonde maaltijden voor iedereen die geen tijd of mogelijkheid heeft om een maaltijd op tafel te zetten.

Onze koks gebruiken verse ingrediënten uit het seizoen. Je kunt kiezen uit verschillende menu’s. Het assortiment varieert van Hollandse boerenkoolstamppot tot Surinaamse roti. Er zijn uitgebreide dieetopties mogelijk.

Supervers! De maaltijden worden na bestelling gekookt en binnen 48 uur thuisbezorgd. We voegen niets toe om de houdbaarheid van de maaltijden te verlengen.

Jazeker, je kunt kiezen uit meerdere diëten of maaltijden voor geloofsovertuigingen. We kunnen onze gerechten onder andere vegetarisch, veganistisch, halal, natriumarm, lactosevrij en glutenvrij maken. Neem voor meer informatie contact op .

Uiteraard, je kunt vrijblijvend een proefpakket bestellen. Voor slechts € 24,50 ontvang je 4 hoofdmaaltijden. Je betaalt dus maar € 6,13 per gerecht! Kies voor een Hollands, vegetarisch of Wereldgerechten proefpakket.

Hoofdgerechten

 • Reguliere maaltijden € 7,75
 • Natriumarme maaltijden € 7,99
 • Vegetarische maaltijden € 7,75
 • Halal maaltijden € 9,20
 • Gemalen/vloeibaar/allergie maaltijden € 8,99

 

Bijgerechten

 • Voorgerechten € 1,60
 • Nagerechten € 1,60
 • Bijgerecht/salade € 1,50

Eerst proeven?

Met een proefpakket probeer je 4 maaltijden voor maar € 24,50.

 • Kies uit Hollandse, vegetarische of wereldgerechten
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel vrijblijvend; je zit nergens aan vast
   

Bestel een proefpakket

Bewaren & verwarmen

Je kunt de maaltijden in een gesloten verpakking opwarmen in de heteluchtoven of magnetron. Prik altijd een gaatje in de folie als je de maaltijd in de magnetron verwarmt. De bereidingstijd en -wijze staan altijd op het etiket vermeld.

De maaltijden worden koelvers geleverd. Na bezorging kun je de gerechten nog tenminste 6 dagen in de koelkast bewaren. Op de verpakking vind je de uiterste houdbaarheidsdatum en het bewaaradvies.

Ja, het is mogelijk om de maaltijden in te vriezen. Om de kwaliteit en smaak van de maaltijden te garanderen, adviseren wij de maaltijden in de koelkast te bewaren.

Bestellen & bezorgen

Ga naar contact en vul het contactformulier in. Jouw bezorger neemt vervolgens contact op om jouw wensen te bespreken. Het proefpakket kun je online bestellen.

Ja, dat kan! Een bestelling kan gemakkelijk aangepast of geannuleerd worden tot voor de sluitingsdatum. Neem hiervoor contact op met jouw bezorger.

Nee, wij hanteren geen minimale afname.

 

Jazeker, onze bezorger spreekt een dag en tijdstip met je af. De maaltijden worden dan met een koelwagen rechtstreeks vanuit onze keuken naar je toe gebracht. Indien gewenst zet de bezorger zelfs de maaltijden in je koelkast.

Doe hieronder de postcodecheck om meteen te zien of er een Vers Voor Thuis-bezorger bij jou in de buurt komt:

Nee, jouw bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact op met een van onze medewerkers:

Staat jouw vraag hier niet tussen?

 

 

Neem contact op met onze medewerkers:
088 - 111 21 86  (ma-vr 08:00 - 17:00 uur)
info@versvoorthuis.nl

Of ga naar ons contactformulier

Naar contactformulier