Wij zijn Vers voor Thuis

Elke dag een lekkere maaltijd op tafel. Voor iedereen die geen tijd of mogelijkheid heeft om zelf in de keuken te staan. Vers voor Thuis (be)zorgt voor u.

Bij Vers voor Thuis draait het om smaak en kwaliteit. Onze gerechten worden door ervaren chefs met zorg bereid in onze eigen keuken van de Eetgemak Groep. Met hun focus op maatwerk in lekkere en verse gerechten, levert de Eetgemak Groep dagelijks de smakelijkste maaltijden aan zorginstellingen, ziekenhuizen en kinderdagverblijven en nu ook bij u aan huis!

Ons menu biedt keuzes voor liefhebbers van vertrouwde Hollandse gerechten, maar ook voor mensen die graag
verschillende keukens willen ontdekken. Of u nu halal, vegetarisch, glutenvrij of een speciaal dieet volgt, we kunnen rekening houden met al uw dieetwensen. Zelfs maaltijden met een aangepaste consistentie zijn mogelijk.

Uw gerechten worden geheel gratis koelvers tot in uw koelkast geleverd. De eenpersoons porties zijn binnen enkele minuten op te warmen in de magnetron.

 

Video

Benieuwd naar hoe Vers voor Thuis werkt en de bereidingswijze van uw maaltijd? Bekijk hier de video!

 

Altijd vers

Vers bereid in onze eigen keuken met veel groenten en fruit

Altijd op maat

Volledig afgestemd op uw smaak en dieetwensen

Altijd eerlijk

U betaalt geen bijkomende kosten en u zit nergens aan vast: een bestelling is vrijblijvend.

Eerst proeven?

Met een proefpakket probeert u 4 maaltijden voor maar € 24,50.

  • Kies uit Hollandse, vegetarische of wereldgerechten
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel vrijblijvend; u zit nergens aan vast
     

Bestel een proefpakket

Partners

Vers voor Thuis onderscheidt zich door samen te werken met lokale bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van maaltijden aan huis. Naast het bezorgen van maaltijden, creëren ze ook een moment voor mensen die behoefte hebben aan sociaal contact. De maaltijden worden rechtstreeks tot in de koelkast bezorgd en indien gewenst helpen ze bij het plaatsen van een nieuwe bestelling.

Wilt u weten welke partner er actief is in uw regio en hun verhaal ontdekken? Bekijk onze partners of vul eenvoudigweg uw postcode in om te zien of er al een bezorgmogelijkheid bestaat in uw postcodegebied.

Voer uw postcode in:

 


 

Eetgemak Groep

Vers voor Thuis is onderdeel van de Eetgemak Groep, een organisatie die zich richt op het bereiden van verse voeding en het creëren van een positieve impact voor mensen van alle leeftijden. 

In 1935 begon Leo van der Krogt (grootvader) een groentewinkel in Wassenaar. 64 jaar later kreeg deze groentewinkel de naam Eetgemak en werden de eerste maaltijden bezorgd. Dit was een dusdanig succes dat in 2006 kleinzoon Leo van der Krogt Eetgemak B.V. heeft opgericht.

Sinds 2006 heeft Eetgemak een enorme groei doorgemaakt. Waar er eetst nog ambachtelijke stamppotten vanuit de groentewinkel werden gekookt, zijn wij nu uitgegroeid tot de Eetgemak Groep. Dagelijks koken wij voor ruim 40.000 mensen een lekkere, goede en gezonde maaltijd.