Wij zijn Vers voor Thuis

Elke dag een lekkere maaltijd op tafel. Bij iedereen. Ook als je geen tijd of mogelijkheid hebt om zelf in de de keuken te staan. Vers Voor Thuis (be)zorgt voor je. Wij maken gezonde en verse maaltijden voor thuis.

We vinden het belangrijk dat jij elke dag kunt genieten van een versbereide maaltijd. Daarom leveren we onze gerechten met verse ingrediënten uit het seizoen bij jou aan huis. Onze bezorgers zetten de koelverse gerechten zelfs voor je in de koelkast als dat nodig is. 

Onze professionele koks koken elke dag voor jou op maat. Het menu heeft keuzes voor liefhebbers van vertrouwde Hollandse kost of afwisselende eters die het liefst elke dag een andere wereldkeuken proberen. Halal, vegetarisch of glutenvrij, we kunnen met alle dieetwensen rekening houden. Zelfs maaltijden met een makkelijk-slikbare consistentie zijn een optie.

Welk gerecht je ook kiest, er ligt altijd iets lekkers en gezonds op je bord. Ons team van koks en diëtisten zorgt ervoor dat elke maaltijd in balans is. Daarvoor gebruiken we onder meer de richtlijnen vanuit het Voedingscentrum en de Schijf van Vijf. 

Met Vers Voor Thuis koken we altijd lekker, maar ook:
 

Video

Bekijk hier meer over Vers voor Thuis.

 

Altijd vers

Vers bereid in onze eigen keuken met veel groenten en fruit

Altijd op maat

Volledig afgestemd op jouw smaak en dieetwensen

Altijd eerlijk

Je betaalt geen bijkomende kosten en je zit nergens aan vast: een bestelling is vrijblijvend.

Eerst proeven?

Met een proefpakket probeer je 4 maaltijden voor maar € 24,50.

  • Kies uit Hollandse, vegetarische of wereldgerechten
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel vrijblijvend; je zit nergens aan vast
     

Bestel een proefpakket

Onderdeel van de Eetgemak groep

Vers Voor Thuis is onderdeel van de Eetgemak Groep

Binnen de Eetgemak Groep geloven we dat ieder mens - ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur – elke dag opnieuw moet kunnen genieten van overheerlijke verse gerechten. Daarom hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het vers bereiden van voedzame, passende gerechten voor klanten die zelf niet willen of kunnen koken voor hun gasten of henzelf. De Eetgemak-groep biedt een keuken op afstand waar een team van ervaren, gepassioneerde koks, diëtisten en productontwikkelaars verse, op maat gemaakte gerechten bereiden.