Volledig Pakket Thuis (VPT)

 

Het Volledig Pakket Thuis (VPT) is een speciaal samengesteld pakket dat is ontworpen om mensen met een indicatie voor Wet Langdurige Zorg (WLZ) de mogelijkheid te bieden om in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen, terwijl ze de benodigde zorg, ondersteuning en maaltijdvoorzieningen ontvangen. Het is een waardevol pakket dat comfort en gemak bevordert.

Binnen het VPT-pakket krijgen mensen toegang tot gespecialiseerde zorgverleners, zoals verpleegkundigen en verzorgenden, die persoonlijke zorg en begeleiding bieden op basis van individuele behoeften. Daarnaast omvat het pakket ook de levering van hulpmiddelen en aanpassingen aan de woning, zodat een veilige en comfortabele omgeving wordt gecreëerd.

Maaltijden aan huis

Vers voor Thuis biedt hierin de maaltijdvoorziening. Vers, gezond en smakelijk eten is van essentieel belang voor het welzijn van mensen. Daarom wordt binnen het pakket gezorgd voor voedzame maaltijden die aan specifieke dieetwensen kunnen voldoen. Deze maaltijden worden aan huis bezorgd, zodat de cliënten zich geen zorgen hoeven te maken over het bereiden van maaltijden. Heeft u recht op VPT? Vraag aan uw zorgaanbieder wat de voorwaarden zijn, dan houden wij hier graag rekening mee.

 

Altijd vers

Vers bereid in onze eigen keuken met veel groenten en fruit

Altijd op maat

Volledig afgestemd op uw smaak en dieetwensen

Altijd eerlijk

U betaalt geen bijkomende kosten en u zit nergens aan vast: een bestelling is vrijblijvend.

Eerst proeven?

Met een proefpakket probeert u 4 maaltijden voor maar € 24,50.

  • Kies uit Hollandse, vegetarische of wereldgerechten
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel vrijblijvend; u zit nergens aan vast
     

Bestel een proefpakket