Partners

 

Wat Vers voor Thuis uniek maakt, is dat het samenwerkt met regionale bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van maaltijden aan huis. Het gaat hierbij niet alleen om het bezorgen van maaltijden, maar ook om het creëren van een sociaal moment voor mensen die daar behoefte aan hebben. De maaltijden worden tot in de koelkast bezorgd en indien nodig helpt men bij het plaatsen van de bestelling. Er is ook tijd voor een praatje als dat gewenst is. Op deze manier bundelen we de expertise van de Eetgemak Groep, die dagelijks verse gerechten bereidt, met de expertise van onze partners, die zorgen voor een uitstekende dienstverlening, inclusief het bezorgen van maaltijden tot in de koelkast. Hier vind je een overzicht van de partners per regio:

 

De Brabantse Tafel

Het team van de Brabantse tafel is betrokken en gericht op een dienstverlening die verder gaat dan alleen het bezorgen van een maaltijd. Woon je in de omgeving van Breda of Etten-Leur, dan helpt De Brabantse tafel jou graag en staan zij bij jou voor de deur.

Contactgegevens

Kalshoven 10B

4825 AM

Breda

076-2305060

info@debrabantsetafel.nl

 

Dé Zeeuwse Keuken

Ben je woonachtig in provincie Zeeland, dan staat onze partner Dé Zeeuwse keuken met veel enthousiasme en voor je klaar.

Contactgegevens

Postbus 8039

4330 EA

Middelburg

0118 63 20 30

info@tafel-thuis.nl

 

Maaltijd Compleet

De jonge en ambitieuze partner Maaltijd Compleet, heeft duidelijk oog voor jou! Woon je in of in de buurt van Groningen, Utrecht of Emmeloord, dan heb je contact met deze partner.

Contactgegevens

Gouveneur Hofstedelaan 9

9401 LW

Assen

0320-859353

jeroen@maaltijdcompleet.nl

 

Robert Overduin

Robert (be)zorgt voor je, als je in de regio Zuid-Holland woont.

Contactgegevens

Reinkenstraat 20 A

2517 CV

Den Haag 

06-41502908

robert@versvoorthuis.nl