Verse kant-en-klare maaltijden

Gezonde kant-en-klaarmaaltijden

Geen tijd of mogelijkheid om zelf te koken? Vers Voor Thuis bezorgt gezonde kant-en-klaarmaaltijden bij jou aan huis. Kies uit 50 wisselende gerechten bereid door professionele koks. De smaakvolle maaltijden worden koelvers geleverd door een vaste bezorger. Jij hoeft de kant-en-klare maaltijd alleen nog op te warmen en je kunt aan tafel. 

Eten met gemak

Vers Voor Thuis maakt gezond eten simpel. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je een kant-en-klaarmaaltijd laat bezorgen: van 1 maaltijd per maand tot 7 maaltijden per week. Je bestelt wanneer je wil en je zit nergens aan vast. Onze bezorgers zetten de maaltijden zelfs voor je in de koelkast. 

Probeer onze kant-en-klaarmaaltijden

Voor € 22,50 ontvang je vrijblijvend een proefpakket met 4 verse kant-en-klare maaltijden. Dat is maar € 5,62 per gerecht! Kies uit Hollandse pot, vegetarisch of wereldgerechten en laat je verrassen door de heerlijke uitgebalanceerde kant-en-klaarmaaltijden. 

Bestel nu een proefpakket

 

Gezonde maaltijdbezorging

Snelle maaltijd ongezond? Niet bij Vers Voor Thuis. Onze verse kant-en-klaarmaaltijden staan binnen 6 minuten op tafel. Je hoeft ze alleen op te warmen in de magnetron. Toch kun je rekenen op gezonde gerechten:

  • vol ingrediënten uit het seizoen
  • recepten volgens de Schijf van Vijf
  • thuisbezorgd binnen 48 uur na bereiding

 

Meer weten over Vers voor Thuis?

Lees meer over ons

Altijd vers

Vers bereid in onze eigen keuken met veel groenten en fruit

Altijd op maat

Volledig afgestemd op jouw smaak en dieetwensen

Altijd eerlijk

Je betaalt geen bijkomende kosten en je zit nergens aan vast: een bestelling is vrijblijvend.

Eerst proeven?

Met een proefpakket probeer je 4 maaltijden voor maar € 22,50.

  • Kies uit Hollandse, vegetarische of wereldgerechten
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel vrijblijvend; je zit nergens aan vast

Bestel een proefpakket

 

Maaltijdbezorging aan huis

Als je kant-en-klaarmaaltijden bestelt bij Vers Voor Thuis staat er altijd een bekend gezicht aan de deur. We werken namelijk met vaste bezorgers die jou en je wensen kennen. Dat is wel zo gezellig en vertrouwd!

Benieuwd welke bezorger in jouw regio actief is? Zoek hier: 

Kant-en-klare maaltijden voor elk dieet

Heb je dieetvoorkeuren? Dan stemmen onze koks de kant-en-klare 1 persoons maaltijden

af op jouw wensen. We verzorgen onder andere:

  • koolhydraatarme maaltijden

Gezonde koolhydraatarme magnetronmaaltijden 
 

  • vegan maaltijden

Op zoek naar een vegan kant-en-klaarmaaltijd? Naast vegetarische gerechten

kunnen we ook maaltijden zonder vlees, vis of zuivel voor je bereiden.
 

  • eiwitrijke maaltijden

Onze koks stellen graag lekkere, kant-en-klare gerechten met extra eiwitten voor je samen als dat nodig is. Zo blijft je gezondheid op peil!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dieet? 

Vraag naar de opties

 

 

Vers voor thuis

Elke dag een lekkere maaltijd op tafel. Ook als je geen tijd of mogelijkheid hebt om zelf in de de keuken te staan. Vers Voor Thuis maakt verse kant-en-klaarmaaltijden zodat iedereen gezond kan eten.

Onze professionele koks koken elke dag voor jou op maat. Het menu heeft kant-en-klaarmaaltijden voor liefhebbers van Hollandse pot of afwisselende eters die het liefst elke dag een andere wereldkeuken proberen. Halal, vegetarisch of glutenvrij, we kunnen met alle dieetwensen rekening houden. Zelfs kant-en-klare maaltijden met een makkelijk-slikbare consistentie zijn een optie.

Welke kant-en-klaarmaaltijd je ook kiest, er ligt altijd iets lekkers en gezonds op je bord. Ons team van koks en diëtisten zorgt ervoor dat elk gerecht in balans is. Daarvoor gebruiken we onder meer de richtlijnen vanuit het Voedingscentrum en de Schijf van Vijf. 

Met Vers voor Thuis koken we altijd lekker, maar ook: 
 

Altijd vers

Versbereide kant-en-klare maaltijden uit onze professionele keuken.

Altijd op maat

Kant-en-klaarmaaltijden afgestemd op jouw smaak en dieetwensen.

Altijd eerlijk

Je betaalt geen bijkomende kosten en je zit nergens aan vast.

Blog artikelen

Vers voor Thuis Maaltijdservice

Verse voor Thuis maaltijdservice Maaltijdservice voor verse & gezonde gerechten Elke dag een lekkere maaltijd op tafel. Ook als je geen tijd of mogelijkheid hebt om zelf in de de keuken te staan. De Vers Voor Thuis maaltijdservice bezorgt gezonde en verse maaltijden aan huis, van Hollandse boerenkoolstamppot tot Surinaamse roti.   Tot in de koelkast bezorgd Gezond eten was nog nooit zo...

Maaltijd aan huis

Gezonde en verse maaltijden aan huis Vers Voor Thuis maaltijdbezorging Met Vers Voor Thuis eet je elke dag een verse maaltijd, zonder stress. Onze gezonde en lekkere maaltijden worden geleverd aan huis, tot in je koelkast. Zelf hoef je de gerechten alleen nog op te warmen. Jij kiest welke gerechten we voor je koken, hoe vaak en wanneer de bezorger bij je langskomt.    Maaltijden aan huis:...

Hoe vers zijn onze kant-en-klaar maaltijden?

Verse kant-en-klare maaltijden Gezonde kant-en-klaarmaaltijden Geen tijd of mogelijkheid om zelf te koken? Vers Voor Thuis bezorgt gezonde kant-en-klaarmaaltijden bij jou aan huis. Kies uit 50 wisselende gerechten bereid door professionele koks. De smaakvolle maaltijden worden koelvers geleverd door een vaste bezorger. Jij hoeft de kant-en-klare maaltijd alleen nog op te warmen en je kunt aan...