Verse voor Thuis maaltijdservice

Maaltijdservice voor verse & gezonde gerechten

Elke dag een lekkere maaltijd op tafel. Ook als je geen tijd of mogelijkheid hebt om zelf in de de keuken te staan. De Vers Voor Thuis maaltijdservice

bezorgt gezonde en verse maaltijden aan huis, van Hollandse boerenkoolstamppot tot Surinaamse roti.  

Tot in de koelkast bezorgd

Gezond eten was nog nooit zo gemakkelijk. De Vers Voor Thuis maaltijdservice zorgt dat jij thuis kan genieten van gerechten met verse ingrediënten uit het seizoen. De bezorgers zetten de koelverse maaltijden zelfs voor je in de koelkast als dat nodig is. Zelf hoef je het gerecht alleen nog maar enkele minuten te verwarmen en je kunt aan tafel! 

Ontdek hoe onze maaltijdservice werkt

 

3 redenen om de Vers voor Thuis maaltijdservice te kiezen:

 • Gezonde gerechten volgens de Schijf van Vijf
 • Bestel vrijblijvend; je zit nergens aan vast
 • Persoonlijke service van een vaste bezorger

 

Bepaal zelf hoe & wanneer

Jij bepaalt bij de Vers Voor Thuis maaltijdservice

. Je kiest zelf welke gerechten je wil eten en hoe vaak je een maaltijden laat bezorgen. Of dat nou 1 maaltijd per maand is of 7 maaltijden per week. Je bestelt wanneer je wil en je zit nergens aan vast. 

Bekijk alle gerechten

Altijd vers

Versbereide kant-en-klare maaltijden uit onze professionele keuken.

Altijd op maat

Kant-en-klaarmaaltijden afgestemd op jouw smaak en dieetwensen.

Altijd eerlijk

Je betaalt geen bijkomende kosten en je zit nergens aan vast.

Ervaar het gemak van onze maaltijdservice 

Voor € 22,50 probeer je onze maaltijdservice vrijblijvend uit met een proefpakket. Het pakket is gevuld met 4 verse kant-en-klare maaltijden, je betaalt dus maar € 5,62 per gerecht! Kies uit Hollandse pot, vegetarisch of wereldgerechten en laat je verrassen door de heerlijke uitgebalanceerde gerechten.  

Bestel nu een proefpakket


Maaltijdservice op maat

Onze professionele koks koken elke dag voor jou op maat. Je kiest bij Vers Voor Thuis elk seizoen uit 50 smakelijke maaltijden. Daarnaast houden we rekening met alle dieetwensen, zoals halal, vegetarisch, zoutarm of glutenvrij. Zelfs maaltijden met een makkelijk-slikbare consistentie zijn een optie. Het team van koks en diëtisten zorgt ervoor dat elk gerecht binnen onze maaltijdservice volledig in balans is. 

De verse maaltijdservice

Alle Vers Voor Thuis maaltijden worden binnen 48 uur na bereiding thuisbezorgd. Bovendien voegen we niets toe om de houdbaarheid te verlengen.

De gezonde maaltijdservice 

Onze koks en diëtisten zorgen dat elke maaltijd voedzaam en gezond is. Daarvoor gebruiken we onder meer de richtlijnen vanuit het Voedingscentrum en de Schijf van Vijf. 

De eerlijke maaltijdservice

Je betaalt geen bezorgkosten of andere verborgen bedragen. Elke bestelling is vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Maaltijdservice aan huis

We werken met vaste bezorgers die jou en je wensen kennen.
Er staat dus altijd een bekend gezicht aan de deur als je gebruikmaakt van de Vers Voor Thuis maaltijdservice. Dat is wel zo gezellig en vertrouwd!


Benieuwd welke bezorger jouw regio actief is? Zoek hier:

Veelgestelde vragen over de Vers voor Thuis maaltijdservice

 

Wij koken verse en gezonde maaltijden voor iedereen die geen tijd of mogelijkheid heeft om een maaltijd op tafel te zetten.

Onze koks gebruiken verse ingrediënten uit het seizoen. Je kunt kiezen uit verschillende menu’s. Het assortiment varieert van Hollandse boerenkoolstamppot tot Surinaamse roti. Er zijn uitgebreide dieetopties mogelijk.

Supervers! De maaltijden worden na bestelling gekookt en binnen 48 uur thuisbezorgd. We voegen niets toe om de houdbaarheid van de maaltijden te verlengen.

Jazeker, je kunt kiezen uit meerdere diëten of maaltijden voor geloofsovertuigingen. We kunnen onze gerechten onder andere vegetarisch, veganistisch, halal, natriumarm, lactosevrij en glutenvrij maken. Neem voor meer informatie contact op .

Uiteraard, je kunt vrijblijvend een proefpakket bestellen. Voor slechts € 22,50 ontvang je 4 hoofdmaaltijden. Je betaalt dus maar € 5,62 per gerecht! Kies voor een Hollands, vegetarisch of Wereldgerechten proefpakket.

Hoofdgerechten

 • Reguliere maaltijden € 6,69
 • Natriumarme maaltijden € 6,69
 • Vegetarische maaltijden € 6,69
 • Halal maaltijden € 7,95
 • Gemalen/vloeibaar/allergie maaltijden € 7,95

 

Bijgerechten

 • Voorgerechten € 1,40
 • Nagerechten € 1,10
 • Bijgerecht/salade € 1,40

Blog artikelen

Vers voor Thuis Maaltijdservice

Verse voor Thuis maaltijdservice Maaltijdservice voor verse & gezonde gerechten Elke dag een lekkere maaltijd op tafel. Ook als je geen tijd of mogelijkheid hebt om zelf in de de keuken te staan. De Vers Voor Thuis maaltijdservice bezorgt gezonde en verse maaltijden aan huis, van Hollandse boerenkoolstamppot tot Surinaamse roti.   Tot in de koelkast bezorgd Gezond eten was nog nooit zo...

Maaltijd aan huis

Gezonde en verse maaltijden aan huis Vers Voor Thuis maaltijdbezorging Met Vers Voor Thuis eet je elke dag een verse maaltijd, zonder stress. Onze gezonde en lekkere maaltijden worden geleverd aan huis, tot in je koelkast. Zelf hoef je de gerechten alleen nog op te warmen. Jij kiest welke gerechten we voor je koken, hoe vaak en wanneer de bezorger bij je langskomt.    Maaltijden aan huis:...

Hoe vers zijn onze kant-en-klaar maaltijden?

Verse kant-en-klare maaltijden Gezonde kant-en-klaarmaaltijden Geen tijd of mogelijkheid om zelf te koken? Vers Voor Thuis bezorgt gezonde kant-en-klaarmaaltijden bij jou aan huis. Kies uit 50 wisselende gerechten bereid door professionele koks. De smaakvolle maaltijden worden koelvers geleverd door een vaste bezorger. Jij hoeft de kant-en-klare maaltijd alleen nog op te warmen en je kunt aan...